Divizii

Bayer CropScience

Bayer este o companie inovatoare cu o lunga traditie in cercetare si dezvoltare. Ne folosim de expertiza noastra pentru a adresa provocari globale cu scopul de a imbunatati viata oamenilor din intreaga lume. Misiunea Grupului Bayer: “Bayer: Science For A Better Life” sta la baza in tot ceea ce Bayer CropScience depune eforturi in a obtine in sectorul agricol. Contributia noastra in societate se bazeaza pe asigurarea unei ample rezerve de mancare de inalta calitate, fibre si materii prime regenerabile.


Reinventam tot ce este nevoie pentru a pastra recoltele in siguranta

Crop Protection

Asa cum fiecare fermier stie, recoltele infrunta o competitie acerba pe masura ce cresc. Buruienile se lupta pentru spatiu dar si insectele pe partea lor; caldura si seceta adauga un stres suplimentar pe camp. Intre timp, o singura izbucnire de boli poate distruge o intreaga recolta - cu rezultate ingrijoratoare pentru fermieri si pentru familiile acestora. Cu o miza atat de mare, misiunea noastra este sa ajutam fiecare centimetru patrat de paman sa prospere si sa ramana sanatos.

Progres – dar nu inca pentru toti

Nu este nici un dubiu ca agricultura globala a facut progrese imense. Vizitati departamentul de prouse al fiecarui supermarket si veti gasi o oferta abundenta si de inalta calitate de fructe si legume, indiferent de sezon si de vreme. Dar sunt in continuare multe de facut. Milioane de oameni pot doar sa viseze la aceasta abundenta. Si aici intervenim noi. Produsele noastre de protectie a recoltelor ii ajuta pe fermieri in lupta lor cu cele mai dificile medii. Stim cat de mult si din greu lucreaza acesti fermieri pentru a valorifica pamantul. Stim si ca nu au o plasa de siguranta financiara pe care sa se bazeze in cazul in care recoltele dau gres. Pentru ei, produsele noastre de protectie ofera o siguranta in aceste conditii extrem de dificile si instabile.

Descoperiri in viitorul apropiat

Dar orice tip de fermier, indiferent de cat de sigura le este afacerea, gasesc o asigurare in plus in portofoliul nostru sigur de ierbicide, insecticide, fungicide si seminte. Si, impartasind dedicarea fermierilor nostri de a-si proteha recoltele, oamenii nostri de stiinta sunt in permanenta cautare a unor noi descoperiri pentru ei. Pachetul nostru de substante active in dezvoltare includ 5 candidati in etapa finala si 2 candidati in etapa de inceput de dezvoltare, cu un total de 30 de proiecte in faza de cercetare.

Ne schimbam mentalitatea in consultanti cu focus pe perspectiva clientului.

Sunt vremuri interesante. Reinventam din temelii business-ul de crestere a recoltelor. Combinand bilogia si chimia, lucrand alaturi de fermieri la fiecare pas, demonstrand ca agricultura avansata poate sustine si alimenta planeta....poate acestea intr-o singura zi de lucru la Bayer CropScience.Cursa pentru a dezlega secretele naturii

Seeds (seminte)

Din ce in ce mai multi oameni, din ce in ce mai putin pamant. Cum ne vom hrani cu totii in anii care urmeaza? In fata acestei presiuni, specialistii nostri in Seminte duc o cursa contra cronometru pentru a dezlega secretele din spatele planetelor cele mai sanatoase din natura. Pentru a afla raspunsurile de care planeta are nevoie, se folosesc de toate resursele pe care le au: metode traditionale si moderne de inmultire, analiza genetica si dezvoltarea unor trasaturi specifice. 

In timp ce suntem experti in bumbac, rapita si legume, segmente principale sunt si graul si orezul. Inmultirea si biotehnologia ofera metode avansate de amplificare a gustului si calitatii nutritive - chiar si a aspectului. Aceste metode ajuta plantele sa supravituiasca strsului zilnic pe care il intalnesc pe camp: gandagi, boli, buruieni, seceta, salinitate solului  si multe altele. Mai sunt si recoltarea, procesarea, transportul si depozitarea: divizia noastra de Seeds ofera plantelor posibilitatea de a face fata la toate actestea.

Esential pentru viata

Chiar acum, multi dintre specialistii nostri in seminte lucreaza intens pentru grau si orez. Impreuna, aceste doua culturi foarte importante sunt baza alimentatiei mondiale, constituind aproape o treime din suprafata totala recoltata.


Determinati sa ducem aceste descoperiri cat mai repede la fermieri, specialisti nostri in BioScience reunesc cunostintele si experienta printr-o retea globala de colegi si parteneri. Reteaua noastra de statii de inmultire, puternic dezvoltate in Europa si America de nord, urmeaza sa se dezvolte si in Asia si Australia. Intre timp, reteaua noastra de parteneri externi implica si multe firme si institute de cercetare foarte dezvoltate.Medii inconjuratoare sanatoase pentru vieti sanatoase

Environmental Science

Speranta de viata nu a fost niciodata mai mare. Desi statisticile variaza de la o tara la alta, toata lumea traieste mai mult. Alimentatia si medicina sunt foarte importante - dar mai este un factor foarte important: igiena. 

Stiind ca in joc este viata noastra, divizia noastra de Environmental Science se ingrijeste de mentinerea spatiilor noastre de viata curate, sigure si sanatoase. De exemplu, produsele noastre de interior si cele impregnate ofera oamenilor o gama variata de metode prin care sa impiedice insectele sa le intre in case. Cu aceste masuri, salvam vieti pe scara larga: maladiile purtate de insecte precum malaria si schistosomiasis infecteaza sute de milioane de oameni in fiecare an.

Daunatori: stati afara

Se poate sa nu fie la fel de letali – dar cine isi doreste soareci, sobolani si gandaci care sa-si faca de cap prin casele sau afacerile lor? Nu doar ca ofera un sentiment de repulsie pentru fiecare dintre noi, dar sunt si un indicator al unei vieti nesanatoase.

Solutiile noastre ajuta la crearea unui mediu casnic placut

Ii ajutam pe oameni sa lupte si ei. We help people fight back here too. De exemplu, companiile de dezinsectie si deratizare sunt clienti importanti, bazandu-se pe noi pentru a mentine o gama variata de medii - de la restaurante la proprietati private - igienice si departe de daunatori. Le oferim produse chimice sigure si eficiente pentru a-si desfasura activitatea in deplina siguranta si corect. Combinam din ce in ce mai mult chimia cu biologia pentru a crea produse din ce in ce mai avansate si sigure pentru o dezvoltare sustenabila a mediului inconjurator.

Grija pentru spatiile verzi

Un alt segment de clienti foarte important este format din proprietarii de case si gradini - toti cei care au grija de spatiile verzi de care sunt responsabili. Produsele Bayer pentru Gradini si Advanced ii ajuta sa creeze peiasajul pe care la-u visat, in timp ce il tin departe de buruieni, mucegai si muschi. Intre timp, portofoliul nostru de produse pentru Gazon si Plante Ornamentale se adreseaza profesionistilor care au in grija terenuri de golf, terenuri sportive si parcuri municipale, cat si sere, pana la produsele forestiere. Un portofoliu divers de produse, toate in slujba comunitatii vaste de clienti… Suntem mandri de rolul pe care il jucam in mentinerea mediului inconjurator curat si frumos, fara a face compromisuri in zona de siguranta si sustenabilitate.

Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 31.07.2014   Copyright © Bayer AG