Divizii

Bayer Group Platform

Divizia Bayer Group Platform uneste toate serviciile necesare pentru a asigura o operare eficienta a Grupului de Tari Romania/Bulgaria/Moldova. Acestea includ Resurse Umane, Law, Patents and Compliance (Juridic, Brevete si Conformitate), Financiar si Controlul Entitatii Juridice (Financece and Legal Entity Controlling), Platforma de Contabilitate si Taxe (Accounting Platform and Tax), Achizitii (Procurement), Comunicare, Sanatate si Securitate Corporate (Corporate Security) si IT (Information Technologies).

Rolul departamentului de Resurse Umane din cadrul Grupului de Tari Romania/Bulgaria/Moldova este de a sprijini in mod proactiv activitatea companiei in atingerea obiectivelor, furnizand servicii profersionale de Resurse Umane catre toti angajatii Bayer.

 

 

Misiunea departamentului Law, Patents and Compliance este de a oferi solutii eficiente si profesionale pentru protejarea activelor, intereselor si imaginii companiei si de a contribui la succesul afacerii cu respectarea in totalitate a legislatiilor nationale si internationale aplicabile, dar si cu respectarea Reglementarilor Interne ale Grupului.

 

 

Departamentul Finance and LE Controlling pune la dispozitia Consiliul Grupului de Tari si a altor parti interesate, informatiile financiare referitoare la Grupul de tari relevante pentru audit. Asigura administrarea resurselor financiare, stabileste relatii cu bancile si incorporeaza aspectele locale ale administrarii fondurilor.
Departamentul Finance and LE Controlling este de asemenea responsabil si pentru asigurarea transparentei cu privire la activitatile, situatia financiara si incheierea in mod corect si eficient, cat si in timp util, a situatiilor financiare in vederea trimiterii raportarii financiare la sediul central Bayer.
 


Departamentul Accounting Platform and Tax Romania/Bulgaria /AccP RoBu este un departament care functioneaza cu versiunea sa completa incepand de la data de 1 iulie 2013. Platforma contabila centrala se afla in Romania si are un satelit in Bulgaria. Departamentul are 6 angajati permanenti raspunzatori de aspectele contabile si fiscale in cadrul Grupului de Tari si 2 angajati cu contract temporar.

 

Departamentul Achizitii (Procurement ) faciliteaza achizitia de bunuri si servicii necesare pentru indeplinirea nevoilor de afaceri ale Bayer Romania/Bulgaria/Moldova. In viziunea lor, departamentul de achizitii este dedicat achizitiei bunurilor si serviciilor necesare angajatilor Bayer in timp util, la un cost rezonabil si facand uz de metodele aprobate si de know-how-ul disponibil.
 

 

Departamentul de Comunicare este respnsabil de comunicare informatiilor referitoare la Bayer - atat intern cat si extern. Comunicarea din cadrul Grupului de tari format din Romania, Bulgaria si Moldova asigura mentinerea la cele mai inalte standarde a reputatiei brandului de corporatie cat si brandurilor de produs. Activitatile de comunicare interna si externa sunt deasemenea concepute in scopul de a creste fluxul de informatii din lumea exterioara catre angajatii nostri, cat si in interiorul organizatiei.
Departamentul de Comunicare este esential in relatia cu mijloacele mass media, furnizand instrumente pentru comunicarea in situatii de criza si asigurand relatiile zilnice cu mijloacele mass media, relatii publice si relatiile externe globale in numele intregului grup.
 

 

Securitatea personalului nostru si a facilitatilor noastre a constituit intotdeauna o prioritate si una din traditiile Bayer.
Departamentul Corporate Security raspunde de reactia corespunzatoare a companiei pentru a asigura securitatea angajatilor nostri si este un partener de incredere in protejarea sediilor, a produselor si a Know-how-ului companiei Bayer.

 

Principalul obiectiv al Departamentului Information Technologies este furnizarea de servicii de IT pentru a asigura functionarea adecvata a functiilor afacerii si o asistenta corespunzatoare utilizatorilor pentru executarea activitatilor acestora.

 

Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 29.07.2014   Copyright © Bayer AG