Cum sa ni te alaturi

Interviul si procesul de decizie

Felicitari! Ai parcurs primul pas. Dar ce se intampla dupa ce ai depus candidatura ta? Mai jos am sumarizat procesul de recrutare Bayer.

 

  • De indata ce am primit cv-ul tau si referintele, echipa noastra de recrutare va verifica aplicatia ta si va face o selectie preliminara in functie de departamentul selectat.

 

  • Candidatii cu abilitatile si calificarile cele mai apropiate de cerintele postului vor fi contactati direct de catre echipa de recrutare si vor fi invitati la un interviu telefonic, un interviu fata-in-fata sau la un Proces de Evaluare (Assessment Center), in functie de postul in cauza.

 

  • Scopul principal al interviului sau al Procesului de Evaluare este de a ne cunoaste unii pe altii. Prezentam compania noastra, exploicam ce facem si discutam despre postul pentru care ai aplicat in detaliu, inclusiv oportunitati de dezvoltare. Va trebui ca si tu sa ai un rol activ pentru a ne ajuta sa inteleg nivelul tau de experienta si pasiunea pentru compania noastra.

 

  • Te vom informa despre decizia noastra in cel mai scurt timp dupa intalnirea noastra. 

Sfaturi din partea echipei de Resurse Umane Bayer

Suntem dornici sa aflam mai multe despre tine si dorim sa aflam daca putem lucra bine impreuna. Suntem, adeptii unei atmosfere relaxate in cadrul interviului, de aceea te rugam sa ajungi la timp si sa fii pregatit pentru intalnire. Te rugam sa ai in vedere competentele si experienta care te califica pentru postul in cauza. De asemenea, ar trebui sa poti furniza exemple despre cum ai obtinut aceste competente si experiente de-a lungul vietii tale academice, profesionale si private/sociale.

Bine ai venit in cadrul Bayer

De indata ce luam o decizie, vei fi contactat pentru a discuta si a semna contractul de angajare. Suntem nerabdatori sa ni te alaturi!

Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 28.07.2014   Copyright © Bayer AG