Conditii generale de utilizare

Pentru a accesa si utiliza aceasta pagina de internet trebuie sa respectati urmatoarele conditii. Va rugam sa nu utilizati aceasta pagina de internet decat in cazul in care sunteti de acord cu aceste conditii. Aceasta pagina de internet a fost dezvoltata de SC Bayer SRL (denumita in continuare BAYER) si administrata de aceasta. Ne rezervam dreptul de a intrerupe sau de a aduce modificari partiale ori totale paginii de internet sau conditiilor generale de utilizare, conditiilor si termenilor generali cat si conditiilor noastre de vanzare si livrare. Va rugam sa luati la cunostinta ca putem efectua aceste modificari la discretia noastra si fara a fi anuntate in prealabil. De aceea trebuie sa va rugam ca data viitoare inainte de a vizita pagina noastra de internet, sa parcurgeti din nou termenii si conditiile si sa luati la cunostinta orice modificari sau actualizari, ce au fost facute.

Acorduri de utilizare si beneficii

Toate detaliile, documentele si pozele publicate pe aceasta pagina de internet sunt proprietatea BAYER. Orice permisiune pentru utilizarea acestora este acordata sub rezerva prezentarii dreptului de autor pe toate copiile. Aceste detalii pot fi utilizate doar pentru uz personal, daca nu au destinatie comerciala, detaliile nu sunt modificate in nici un fel, toate imaginile de pe pagina vor fi utilizate doar in contextul textului aferent.


Marci inregistrate si dreptul de autor

Toate marcile de pe aceasta pagina sunt proprietatea BAYER Group, doar daca nu se constata altfel sau daca nu fac referire la o marca a unei terte parti. Orice utilizare fara permisiune a acestor marci sau a altor materiale este interzisa si constituie o incalcare a drepturilor de proprietate, a legii marcilor sau a altor drepturi de proprietate industriala.

 

Raspundere limitata

BAYER a prelucrat informatiile detaliate de pe aceasta pagina de internet din surse interne si externe, cu buna stiinta dupa o verificare minutioasa. Ne-am straduit sa dezvoltam si sa actualizam aceste informatii mereu. Informatiile de pe aceasta pagina de internet sunt numai pentru a prezenta BAYER cat si produsele si serviciile sale. In orice caz, nu se face nici o afirmatie si nu se ofera garantii, nici explicit nici implicit, referitor la completitudinea sau corectitudinea informatiilor de pe aceasta pagina de internet. Dorim sa va avertizam ca aceste informatii, desi exacte la data publicarii, pot sa nu mai fie actuale. De aceea, va recomandam sa verificati orice informatie obtinuta de pe aceasta pagina de internet, inainte de a o utiliza sub orice forma. Pe langa informatiile de pe aceasta pagina de internet recomandam verificarea de catre Dumneavostra a ultimelor informatii – in mod special cele continute in fisele tehnice de securitate si in specificatiile tehnice – cat si in produsele noastre, avand in vedere compatibilitatea cu procesele si intentiile destinate. In cazul in care aveti nevoie de orice informatie sau instructiune cu privire la servicii si produse, va rugam sa ne contactati direct. Utilizatorii acestei pagini sunt de acord sa acceseze pagina de internet cat si informatiile continute de aceasta asumandu-si pe deplin raspunderea. Atat BAYER cat si tertele persoane implicate in scrierea, producerea si transmiterea informatiilor de pe aceasta pagina sunt exonerate de orice obligatii in cazul in care ca urmare a folosirii acestor informatii au rezultat orice fel de pagube sau in cazul imposibilitatii utilizarii sau accesarii acestei pagini de internet ori in cazul in care s-au bazat pe informatiile puse la dispozitie de aceasta pagina.

Situri web ale tertilor furnizori/linkuri externe

Acest site web contine linkuri/referiri la terte pagini de internet. Prin furnizarea acestor linkuri, BAYER nu isi da acordul pentru continutul acestora. BAYER este exonerat de orice obligatie privind functionarea sau continutul acestor pagini sau de orice raspundere, daune sau prejudicii rezultate de pe urma continutului acestora, sau sub orice forma. Bayer nu ofera nicio garantie ca paginile la care trimit aceste linkuri contin informatii de o calitate adecvata. Linkurile catre alte pagini sunt furnizate catre utilizatori ai paginii de internet pentru informare. Utilizatorii acceseaza aceste pagini pe riscul lor. Selectia linkurilor nu trebuie sa restrictioneze in nici un fel accesul utilizatorilor la paginile la care trimit aceste linkuri.

Detalii furnizate de Dumneavoastra

Utilizatorul acestei pagini de internet este in totalitate responsabil pentru continutul si corectitudinea detaliilor, pe care el sau ea le furnizeaza lui BAYER precum si pentru neincalcarea drepturilor unei terte parti implicate in aceste detalii. Utilizatorul isi da acordul lui BAYER sa stocheze asemenea detalii si sa le utilizeze in statistici sau in orice alta activitate, doar daca informatiile nu contin detalii personale, in afara cadrului datelor cerute. In special, BAYER este indreptatita sa utilizeze continutul acestor mesaje, inclusiv idei, inventii, proiecte, metode si expertize in orice scop, precum dezvoltare, producerea si vanzarea produselor sau a serviciilor, sa reproduca asemenea informatii, facandu-le publice catre o terta parte fara nici o restrictie.

Utilizatori internationali 

Aceasta pagina de internet este verificata, operata si actualizata de BAYER in Romania. Este exclusiv conceputa pentru a fi utilizata in Romania. BAYER nu ofera nici o garantie ca informatiile prezentate pe aceasta pagina de internet sunt corecte in afara zonei Romania, si, in special, ca aceste produse si servicii vor fi disponibile sub aceeasi denumire, sub aceeasi forma si in aceleasi conditii. In cazul in care accesati aceasta pagina de internet din afara zonei Romania sau incarcati continutul acesteia, tineti cont ca este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca actionati in conformitate cu legislatia locala din acea zona. Produsele mentionate pe aceasta pagina de internet pot fi gasite sub diferite ambalaje, sub diferite marimi de ambalaje sau cu litere ori semne distincte, in functie de tara. 

Vanzarea produselor Bayer 

Produsele noastre sunt vandute in conformitate cu versiunea actuala a Conditiilor noastre Generale de Vanzare si Livrare. 

Legislatie aplicabila

Toate solicitarile sau litigiile in legatura cu acest site se supun legilor interne ale statului companiei care dezvolta acest site, ale Republicii Federale Germania, cu exceptia prevederilor de drept privat international si tot ce implica legile internationale se supun Coventiei de la Haga si cea ONU din 11 aprilie 1980.

Declaratii despre situatii viitoare

Acest website poate contine declaratii referitoare la situatii viitoare care au la baza presupuneri si previziune prezente realizate de catre Grupul Bayer sau de catre managementul Subgrupului. Diferite riscuri stiute si nestiute, incertitudini si alti factori pot duce la diferente materiale intre estimarile prezente si rezultatele viitoare concrete, sitatiile financiare, dezvoltarea sau performanta companiei. Acesti factori ii includ pe cei discutati in rapoartele publice Bayer care sunt disponibile pe website-ul Bayer la www.bayer.com. Compania nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea de a actualiza aceste declaratii referitoare la situatii viitoare sau de a le adapta la evenimente viitoare.
Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 28.07.2014   Copyright © Bayer AG