De ce Bayer

Perspective excelente in cadrul unui jucator international

Bayer este o companie internationala care activeaza in domeniul chimic si farmaceutic avand competente cheie in domeniile de sanatate, agricultura si materiale de inalta tehnologie. Sediul central este in Leverkusen, Germania.

 

La Bayer, avem o abordare profesionista si cosmopolita imbinata cu o cultura a responsabilitatii sociale. Aceasta cultura organizationala speciala s-a dezvoltat de-a lungul mai multor decenii, ajutand Bayer sa devina unul dintre cei mai atractivi angajatori din sectorul industrial.

 

Activitatea noastra de business este structura in trei subgrupuri: 

 

  • Bayer HealthCare unul din principalii inovatori in domeniul farmaceutic si in cel al produselor medicale.
  • Bayer CropScience, prin produsele sale de o inalta eficienta, cu pionierate in inovatie si o atentie deosebita catre client, detine pozitia de lider la nivel mondial in protectia plantelor si controlul daunatorilor non-agricoli. 
  • Bayer MaterialScience este un furnizor recunoscut de polimeri tehnici, care dezvolta solutii inovatoare pentru o gama larga de aplicatii relevante vietii de zi cu zi.

 

Functiunile noastre centrale sunt grupate in trei companii de servicii:

 

  • Bayer Business Services este centrul international de competente al Grupului Bayer pentru serviciile IT.
  • Bayer Technology Services este punctul tehnologic global central pentru Grupul Bayer si principalul conducator la inovatiilor.
  • Currenta ofera servicii pentru industria chimica inclusiv furnizarea utilitatilor, managementul deseurilor, infrastructura, securitate si sanatate, etc.

Bayer urmareste o politica de resurse umane sustenabila, bazata pe valori care combina responsabilitatea sociala cu o cultura organizationala orientata catre performanta. Aceasta strategie de Resurse Umane se bazeaza pe valorile Grupului Bayer si pe principiile de leadership, care au fost introduse si implementate in 2010 sub acronimul "LIFE" - care inseamna Leadership, Integritate, Flexibilitate si Eficienta.


Una dintre masurile adoptate pentru a intari componenta de Leadership din cadrul LIFE si pentru a promova centrarea pe performanta este un program inovativ de training pe care l-am dezvoltat in 2011. Acest program sprijina managerii nostri in a oferi feedback periodic si constructiv referitor la activitatea si comportamentul angajatilor.


Scopul nostru este sa cream o cultura a feedback-ului deschis printr-o companie care promoveaza punctele forte ale fiecarui angajat si care adreseaza ariile de dezvoltare existente, imbunatatind astfel dezvoltarea profesionala si personala pe termen lung.


Devino unul dintre noi. Prin angajarea in cadrul Bayer, iti creezi cea mai buna fundatie pentru o cariera de succes.

 

Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 06.09.2015   Copyright © Bayer AG