De ce Bayer

Lucrand @ Bayer

Bayer este dedicat in a fi o companie globala de succes. Pentru atingerea acestui obiectiv, suntem in cautarea unor angajati care sunt ambitiosi, dedicati si devotati viziunii noastre.

 

In calitate de angajator modern, noi avem grija de angajatii nostri si ii ajutam in gasirea unui echilibru intre oportunitatile de dezvoltarea a carierei si planificarea vietii personale. Oferim angajatilor nostri o gama excelenta si variata de posibilitati de cariera in intreaga lume, un mediu de lucru modern si un pachet de compensatii competitiv. Programul de lucru permite angajatilor sa aiba un grad inalt de flexibilitate in organizarea activitatilor in cadrul si in afara companiei.

 

Ne straduim sa angajam cei mai buni si cei mai talentati oameni in intreaga lume, si depunem eforturi pentru a ne mentine angajatii pentru perioade de timp cat mai lungi posibil. In 2011, aproape 12 000 de noi colegi au fost angajati in intreaga lume. Dintre acestia peste 5 300 de specialisti si manageri si aproximativ 5 000 de absolventi si interni. Te invitam sa devii si tu unul dintre noi. 

 

Obtine o vedere de ansamblu aspra fortei noastre de munca

 

Dezvoltarea carierei

Invatarea este un proces pentru intreaga viata. Prin urmare, beneficiile noastre includ o gama variata de programe educationale si de training care incurajeaza dezvoltarea individuala.

Afla mai multe detalii despre principiile noastre referitoare la dezvoltare

Diversitate si Mobilitate

Promovam cooperarea intre angajati cu diferite cultyri - si: ne concentram asupra femeilor din compania noastra.

Citeste mai multe despre strategia noastra de diversitate

Inovatie si Cultura Performantei

Singura modalitate prin care ne putem atinge obiectivele este extinderea constanta a expertizei noastre stiintifice si tehnice de a face produsele noastre mai competitive.

Citeste mai multe despre strategia noastra de succes

Compensatii si Beneficii

In calitate de angajator responsabil, oferim angajatilor nostri o gama variata de programe ca recompensa pentru pasiunea si dedicarea lor.

 

Afla mai multe despre beneficiile noastre

Protectie Sociala si Responsabilitate

Viata si societatea sunt dinamice, si prin urmare intr-o schimbare constanta. Acceptam aceasta provocare si lucram constant la dezvoltarea unor masuri de a ne sprijini angajatii.

Afla mai multe despre misiunea nostra globala

Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 07.08.2014   Copyright © Bayer AG