De ce Bayer

Dezvoltarea Carierei

Bayer ofera o gama variata de oportunitati pentru a angajati flexibili, mobili si extrem de motivati care lucreaza bine in cadrul unei echipe. Suntem interesati de asemenea de cunostintele de business si de disponibilitatea de a-si asuma responsabilitatea. In schimb, oferim angajatilor nostri detasari provocatoare, responsabilitati crescute si oportunitatea de a-si defini propria activitate. Credem ca invatarea este un proces ce se desfasoara pe durata intregii vieti. Tocmai de aceea angajatii nostri beneficiaza de programe extinse educationale si de training care incurajeaza dezvoltarea individuala.

 

Principiile noastre de dezvoltare sunt:

 

  • Noi echilibram talentul pe care toti il aduc in cadrul Bayer, si beneficiem de ideile bogate, de experientele acumulate si de perspective.
  • Noi ne asteptam ca angajatii nostri sa isi asume personal responsabilitatea pentru propria dezvoltare.
  • Noi ne dedicam intru totul sa dezvoltam angajati din cadrul companiei, si managerii nostri sunt responsabili pentru implicarea activa in dezvoltarea angajatilor.
  • Noi consideram ca identificarea precoce si continua a potentialului de leadership si dezvoltarea consecventa sunt elemente cheie ale strategiei noastre.
  • Noi recunoastem valoarea unica pe care o aduc expertii in cadrul Bayer prin oferirea unor planuri concrete de cariera si masuri de dezvoltare specifice.

 

Bayer crede ca facilitarea mobilitatii in cadrul companiei este o modalitate importanta de imbunatatire a dezvoltarii personale. Modulul nostru global pentru anuntarea posturilor vacante include un motor de cautare care permite angajatilor sa aiba rapid o vedere de angamblu asupra posturilor disponibile la nivel international. Fiecare angajat este liber sa aplice pentru un post disponibil.

Dezvoltare individuala prin invatare

Departamentul de Resurse umane din cadrul Bayer pregateste organizatia pentru a face fata provocarilor de astazi si de maine. Focusul este pe intarirea culturii noastre organizatorice de invatare pentru a ne asigura succesul viitor. Oferim o gama larga de oportunitati de invatare online, in-class si on-the-job pentru a dezvolta in angajatii nostri sbilitatile si competentele adecvate pentru a indeplini strategia Bayer.

Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 07.08.2014   Copyright © Bayer AG