De ce Bayer

Diversitate si Mobilitate

Numarul crescator de persoane pe care le angajam in pietele emergente consituie un imbold pentru intensificarea eforturilor noastre de a avea o forta de munca globala diversa si internationala. Unul dintre obiectivele strategiei noastre de diversitate este de a creste considerabil proportia managerilor locali pe termen mediu, in special in pietele emergente.

Membrii Grupului Leadership Circle reprezinta 22 nationalitati, si aproape 70% sunt nativi in tara in care lucreaza. Grupul Bayer angajeaza in prezent persoane din 127 de tari in intreaga lume.


In lumina celor de mai sus, luam masuri pentru incurajarii colaborarii intre angajti, si intre angajati si clienti, care au culturi diferite. Anul trecut, am introdus un modul online inovativ “GlobeSmart”, care ajuta angajatii sa obtina informatii despre eticheta si comunicare in peste 60 de tari.

Focusul asupra integrarii femeilor

Al doile punct de referinta in cadrul strategiei noastre de diversitate este sa crestem semnificativ numarul femeilor din posturile de management. Anul trecut, ne-am setat in mod voluntar tinta de crestere a proportiei numarului de femei in posturi de senior management in cadrul Grupului pana la 30% pana in 2015. Femeile reprezentau 22% dintre angajatii acestui segment de management in 2011 - cu 1 procent in plus fata de anul trecut - si 35% din angajatii Grupului Bayer in general.

 

Pentru a continua activitatile indreptate catre cresterea diversitatii angajatilor, am creat postul de “Global Head of Diversity & Inclusion” in 2011. Scopul acestei functi este de a dezvolta strategii si structuri la nivelul intregului Grup care sa promoveze diversitatea, si mijloace eficiente pentru a include toate grupurile de angajati in activitatile companiei.

Cautare posturi

Acesta este locul unde poti cauta posturile disponibile in cadrul Bayer Romania, Bulgaria si Moldova.

Alatura-te astazi echipei noastre!


 

Cauta

Contacteaza-ne

SC BAYER SRL  

Sos. Pipera nr. 42, et. 1,16,17 (Nusco Tower)
Sector 2, Bucuresti, cod 020112
Telefon: 021.529.59.00
Fax: 021.529.59.98

 

Ultima Actualizare: 07.08.2014   Copyright © Bayer AG